Verhuizing Ommelander Ziekenhuis: waar kunt u bloed laten prikken?

8 juni, 2018


Certe blijft altijd dichtbij. We hebben namelijk meer dan 170 Certe-locaties in Noord-Nederland. Ook in Delfzijl en Winschoten kunt u nog steeds bij ons terecht voor bloedafname en functieonderzoeken.

Locaties en openingstijden [Update oktober 2018]

Vanaf maandag 2 juli vindt u ons elke werkdag (maandag t/m vrijdag) op onderstaande locaties.

  • Totdat het nieuwe Gezondheidsplein Molenberg in Delfzijl haar deuren opent, kunt u terecht bij het Gezondheidscentrum Delfzijl (huisartsenpraktijk Poseidon) voor bloedafname. Zie voor openingstjiden de locatiezoeker.
  • In Winschoten aan de Vincent van Goghlaan 4 (07.00 - 16.30 uur).
  • In het Ommelander Ziekenhuis in Scheemda (08.00 - 16.30 uur).

Per 2 juli 2018 sluit onze spreekuurlocatie in huisartsenpraktijk Delfzijl (Edestaalstraat 5). Patiënten kunnen vanaf die datum ook bij bovenstaande locaties terecht.

Kan ik bij Certe terecht voor nog meer diensten in de regio?

Sommige onderzoeken die nu plaatsvinden in het ziekenhuis, kan Certe zelf ook uitvoeren. Dat gebeurt dan dichter bij u thuis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hartfilmpje, een holter (24-uurs hartfilmpje), longfunctieonderzoek en 24-uurs bloeddrukmeting. Op dit moment voeren we dit soort functieonderzoeken uit in Woonzorgcentrum Julsinghatehuis. Deze onderzoeken verhuizen straks naar het nieuwe Gezondheidsplein Molenberg. Vanaf april beginnen we in Zonnehuis BetingeStaete in Delfzijl met het uitvoeren van fundusfotografie voor diabetespatiënten. Dan maken we een foto van het netvlies van het oog om de bloedvaatjes in beeld te brengen. In Winschoten kunt u voor deze diensten, inclusief fundusfotografie, terecht op onze locatie aan de Vincent van Goghlaan 4.

Certe-locaties

Bekijk alle locaties en actuele openingstijden via de locatiezoeker, op de startpagina van onze website.