Certie

Certie


Bloed prikken bij Certe

Hallo, ik ben Certie. Als je komt bloedprikken bij Certe probeer ik je zoveel mogelijk te helpen. In de wachtkamer liggen alvast wat tekeningen. Kun je mij mooi inkleuren tijdens het wachten? De mevrouw of meneer die je gaat prikken haalt je op uit de wachtkamer. Degene die bij je is mag natuurlijk mee naar binnen.

Binnen legt de mevrouw of meneer die bloed afneemt uit wat er gaat gebeuren. Een prikje kan even pijn doen, maar is over het algemeen snel klaar. Nadat je geprikt bent krijg je een echt prikheldendiploma mee naar huis! Zo kun je aan iedereen laten zien hoe dapper je bent geweest.

Soms best even spannend

Bloed prikken kan soms best spannend zijn en wij hebben graag wat extra zorg en aandacht voor kinderen. Door goed uit te leggen wat er gaat gebeuren en ze even af te leiden tijdens het prikken. Helaas is dit door drukte niet op alle locaties even makkelijk in te regelen. Wij adviseren u dan ook voor bloed prikken bij kinderen naar een van onze ziekenhuislocaties of hoofdlocatie aan het Damsterdiep te gaan. Hier zijn wij specifiek ingericht op bloed prikken bij kinderen.

Leuke dingen doen met Certie

Zit je in de wachtkamer en verveel je jezelf? Ik heb wat leuke dingen voor jou!
Scroll snel door naar beneden!


 

Ik zie wat bleek...

Ik ben wat pips. Ik kan wel wat kleur op de wangen gebruiken. Help jij mij mee?

Kies een kleurplaat:

 

 

 


Certie schuifpuzzel

Ik ben vandaag helemaal in de war. In hoeveel zetten kun jij mij weer beter maken?

 


Certie Memory

Hoe goed is jouw geheugen? Speel Certie-memory!