Over Certe

Certe is een organisatie voor integrale medische diagnostiek en advies voor de eerste- en tweedelijnsgezondheidszorg. Door middel van laboratoriumonderzoek, functieonderzoeken, beeldvormende diagnostiek en (behandel)adviezen, leveren wij hoogstaande medische diagnostiek en hiervan afgeleide producten en diensten voor zorgverleners en hun patiënten.

Onze diensten bieden wij op een persoonlijke wijze en dichtbij aan. Met betrokken en deskundige medewerkers, meer dan 170 spreekuurlocaties en, indien nodig, bij mensen thuis.

Ziekenhuizen, (huis)artsen, verloskundigen en daarmee honderdduizenden mensen vertrouwen al jarenlang op onze zorg.

Waar wij voor staan:

Schakel in het zorgnetwerk

Certe is het grootste medisch laboratorium van Nederland en is in 2014 ontstaan na een fusie tussen LabNoord en Laboratorium voor Infectieziekten, waar KCL Leeuwarden zich op 1 januari 2015 bij aansloot. In de toekomst verwacht Certe verder door te groeien.

Certe fungeert als schakel in het zorgnetwerk. Want wanneer het om uw gezondheid gaat, is snelheid en de juiste diagnostiek van groot belang. Dat begrijpen wij als geen ander, want in onze dienstverlening draait het om de gezondheid van mensen.

Betere en doelmatigere gezondheidszorg in Nederland

Certe zoekt  continu naar vernieuwende concepten gericht op preventie, diagnose en advies. Zo wil Certe een bijdrage leveren aan een betere en doelmatigere gezondheidszorg in Nederland.

Van uitslag tot antwoord

De ruim 1.000 medewerkers binnen Certe richten zich met vooruitstrevende en innovatieve concepten op integrale medische diagnostiek, (behandel)advies en hiervan afgeleide producten en diensten voor zorgverleners en hun patiënten. Van uitslag tot antwoord.

Persoonlijk en dichtbij

Onze kwalitatief hoogstaande diagnostiek en diensten bieden wij op een persoonlijke wijze en dichtbij aan. Dit kunnen wij doen door onze betrokken en deskundige medewerkers in ziekenhuizen, meer dan 170 spreekuurlocaties en, indien nodig, bij mensen thuis. Ziekenhuizen, (huis)artsen, verloskundigen en daarmee honderdduizenden mensen vertrouwen al jarenlang op onze dienstverlening. 

Samenwerken voor kwaliteit

Onze ambitie reikt verder. We willen de toonaangevende speler in de medische diagnostiek zijn én blijven. Wij willen de loyaliteit van onze klanten iedere keer weer opnieuw verdienen, door te laten zien waarom wij de beste keuze zijn.

Daarom werken wij voortdurend aan verbetering en innovatie en werken we intensief samen met zorgverleners en diverse partners in de zorgketen. Het belang van de patiënt staat daarbij altijd voorop.

Zie ook: