Kom bij ons werken

Leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen!

Certe is een organisatie voor integrale medische diagnostiek en advies voor de eerste- en tweedelijnsgezondheidszorg. Door middel van laboratoriumonderzoek, functieonderzoeken, beeldvormende diagnostiek en (behandel)adviezen, leveren wij hoogstaande medische diagnostiek en hiervan afgeleide producten en diensten voor zorgverleners en hun patiënten. Meer weten?

Het verhaal van Certe

Graag laten we je alvast in vogelvlucht zien hoe een gemiddelde dag bij Certe verloopt. Benieuwd naar het 'Verhaal van Certe?' Naast een mooi beeld van een dag en nacht bij Certe zie je hier ook samenwerkingspartners aan het woord.

Word jij Michiel zijn nieuwe collega?

‘Elke dag ben ik blij dat ik gezond naar huis mag gaan, want je maakt soms heftige gevallen mee. Het is dan fijn om later te horen hoe het gaat met de patiënt’

Wil je als analist bij Certe komen werken? Michiel Hobers, analist in het Martini Ziekenhuis, vertelt hoe hij het werken bij Certe ervaart.

Wil jij meer weten over het Verhaal van Michiel?

Enthousiast geworden?

Dit zijn wij. Wie ben jij? Laat het ons zien in je sollicitatie, we zijn erg benieuwd!
Heb je nog vragen over wie we zijn of wat we doen? Schroom niet om contact op te nemen met Jolanda Luijmes via solliciteren@certe.nl

Blijven leren

Blijven leren en ontwikkelen is een belangrijk aandachtspunt binnen Certe. Om de veranderkracht, flexibiliteit en mobiliteit van medewerkers blijvend te ontwikkelen loopt het traject Mobiliteit binnen Certe. Dit traject wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning vanuit de ESF.