Geen (geschikte) vacatures en toch solliciteren?

Heb je interesse om bij Certe aan de slag te gaan, maar zijn er momenteel geen passende vacatures? Stuur dan een open sollicitatie naar ons toe!

Ben jij enthousiast, gedreven en wil je werken in een omgeving waarin jouw werk er echt toe doet? Solliciteer dan bij Certe! 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's om het team van de Bloedafname te versterken. Als Medewerker Bloedafname heb je bij voorkeur een diploma doktersassistent, mbo verpleegkunde of vergelijkbaar afgerond. Tevens heb je een rijbewijs op zak. Als laatste is het prettig als je al enige ervaring hebt opgedaan met patiëntcontact. 

We zoeken ook regelmatig Analisten Klinische Chemie en Medische Microbiologie voor onze laboratoria in de drie noordelijke provincies. Heb jij een afgeronde opleiding op mbo of hbo niveau op het gebied van laboratorium onderzoek? Stuur dan een open sollicitatie en vermeld in welke richting jij zou willen werken.  

Heb je een andere achtergrond? Houd dan onze Social Media in de gaten om op de hoogte te blijven van alle actuele vacatures.

Tip: link met Certe op LinkedIn en krijg meteen een update van alle actuele vacatures.

Wil je meer weten over Certe?

Bekijk dan de film 'Het verhaal van Certe'. Naast dat onze samenwerkingspartners aan het woord komen, krijg je ook een duidelijk beeld hoe Certe 24/7 medische diagnostiek en advies levert.

Tip: kijk ook eens op onze pagina's 'over Certe'.

Open sollicitatieformulier
  • Upload bestand...

    (doc, docx, pdf)

  • Upload bestand...

    (doc, docx, pdf)

  • Upload bestand...

    (doc, docx, pdf)