Certe voor zorgverleners
Bloedafname

Bloedafname

Certe beschikt over een fijnmazig en uitgebreid netwerk om bij uw patiënten bloed af te nemen voor laboratoriumdiagnostiek. Vele (huis)artsen, verloskundigen, verpleeghuisartsen en ziekenhuisspecialisten vertrouwen al jaren op deze dienst van Certe.

Wij bieden u:

  • bloedafname door Certe (op één van onze locaties, bij uw patiënt thuis of bij u in de instelling/organisatie);
  • bloedafname en POCT in de huisartsenpraktijk en andere organisaties.

Bloedafname door Certe

Certe staat voor dienstverlening dicht bij u in de buurt. Uw patiënt kan terecht op één van de ruim 170 prikposten in Noord-Nederland. Onze gespecialiseerde medewerkers komen eventueel ook op uw verzoek bij uw patiënt thuis of instelling/organisatie. 

Bloedafname en POCT-meting in de huisartsenpraktijk

Al enige jaren faciliteren wij bloedafname door huisartsenpraktijken zelf met scholing, begeleiding en alle noodzakelijke afnamematerialen. Vanzelfsprekend halen wij dagelijks het bloed en andere patiëntmaterialen bij u op en leveren bestelde materialen af. Vandaag geprikt is vandaag een uitslag in uw HIS. Precies zoals u van ons gewend bent.

Via POCT kunt u zelf eenvoudig diagnostiek uitvoeren in uw eigen praktijk. U heeft direct een uitslag en kunt meteen vervolgstappen ondernemen.

Kosten bloedafname

Aan de bloedafname voor het laboratoriumonderzoek zijn voor u als zorgverlener geen extra kosten verbonden. Voor de patiënt wordt naast de onderzoekskosten ook het ordertarief in rekening gebracht. Voor meer informatie zie tarieven.

Aanvragen bloedafname voor laboratoriumonderzoek

U kunt bloedafname als volgt aanvragen:

  • Via het laboratoriumaanvraagformulier (bestellen);
  • 088 - 23 70 120 (maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur).

Heeft u interesse?

Heeft u interesse in de mogelijkheden die Certe u kan bieden op het gebied van bloedafname? Onze collega's vertellen u graag meer.

Huisartsen en verloskundigen

Neem contact op met onze relatiemanagers via:

Instellingen en zorgorganisaties

Neem contact op met onze accountmanager via accountmanagement@certe.nl.

Ziekenhuizen

Neem contact op met onze accountmanager Ziekenhuizen via accountmanagement@certe.nl.