Certe voor zorgverleners

Dagelijks ophalen van patiëntmaterialen, voor patiënt en praktijk klantvriendelijk.

Na een geslaagde pilot in 2014 in Zuidwest-Drenthe wordt gefaseerd deze dienstverlening voor de huisartsenpraktijk uitgerold. Maandag 1 juni is het moment dat de laatste fase ingaat. Vanaf dat moment wordt in heel Groningen en Drenthe dagelijks patiëntmaterialen opgehaald in elke huisartsenpraktijk.

Korte doorlooptijden, kwaliteit en snelheid maximaal

Op vaste tijden komen wij patiëntmateriaal ophalen voor medisch microbiologisch en klinisch chemisch onderzoek. Dit betekent dat vanaf dat moment de afnamesets aan onze medewerker Transport meegegeven kunnen worden; verzending via de postbus behoort daarmee tot het verleden. Op deze wijze garanderen wij de beste kwaliteit, de kortste doorlooptijden en de snelste resultaten. Ook in het weekend zetten wij patiëntmaterialen in en worden deze beoordeeld.

Vervolgstap

We ontwikkelen deze dienstverlening door. De door uw bestelde materialen voor bloedafname, afnamesets medische microbiologie of POCT-verbruiksmaterialen willen we na de zomer laten bezorgen door onze medewerker Transport. Wij houden u op de hoogte.

Vragen

U kunt direct contact leggen met de relatiemanager in uw regio