Certe voor zorgverleners

Telefonie-storing

Op dit moment is er een storing bij KPN, waardoor onze centrale nummers momenteel niet continu bereikbaar zijn. Onze excuses voor het ongemak!

Eenvoudig zelf laboratoriumonderzoek doen

Steeds meer huisartsen voeren metingen uit in de eigen huisartsenpraktijk, met ondersteuning van Certe. Met POCT (point-of-care-testing) kunt u eenvoudig zelf laboratoriumonderzoek uitvoeren in uw eigen praktijk. U krijgt meteen een uitslag en u kunt vervolgstappen ondernemen. Dit levert u én uw patiënt de nodige voordelen op.

Om dit proces nog beter en makkelijker te maken kunt op deze website handleidingen raadplegen voor het juiste gebruik van de apparatuur. Hierin staat uitleg over de bediening en zijn alle praktische zaken over de apparatuur beschreven. De handleidingen helpen u ook wanneer er problemen zijn met de apparatuur.

Ook kunt u voortaan de verbruiksmaterialen online bestellen. Dit kan 24 uur per dag en 7 dagen per week op het moment dat het u uitkomt. Onze medewerkers Logistiek die dagelijks praktijken bezoeken, leveren de bestelling af bij u in de praktijk. Hierbij proberen wij de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Certe biedt:

  • testen voor CRP, Hb1Ac, D-Dimeer en urine (geautomatiseerd);
  • gevalideerde apparatuur (in bruikleen) en benodigdheden;
  • scholing van uw medewerkers;
  • reguliere controle en onderhoud;
  • gevalideerde uitslagen door een klinisch chemicus;
  • protocollen voor correct gebruik van de testen;
  • rapportage en archivering van uitslagen bij de reguliere laboratoriumuitslagen in uw HIS (via de koppeling met LIS).

Certe zet graag samen met u in op een efficiënte en doelmatige wijze van inzetten van de point-of-care-testen.

Levering D-dimeertest

Voor de diagnostiek van trombose en longembolieën kan er gebruik gemaakt worden van de d-dimeer sneltest. Met deze Clearview simplify D-dimeer sneltest kan diep veneuze trombose en longembolie bij een lage voorafkans veilig worden uitgesloten, conform de NHG-standaard. Helaas is deze test momenteel niet leverbaar door problemen bij de leverancier en is er geen leveringsdatum bekend. Wilt u deze al wel vast bestellen zodat die geleverd wordt als de test weer beschikbaar is, stuur dan een mail naar poctteam@certe.nl

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Certe u biedt? Onze relatiemanagers informeren u graag. U kunt ook contact opnemen met Ramses Kemperman (klinisch chemicus) via 088 - 23 70 100 of contact zoeken met het POCT-team via e-mail.