Certe voor zorgverleners

Bloedafname aan huis aanvragen voor 15.00 uur

Certe beschikt over een uitgebreid netwerk om bij uw patiënten bloed af te nemen voor laboratoriumdiagnostiek. Uw patiënt kan terecht op één van de ruim 170 spreekuurlocaties in Noord-Nederland. Op uw verzoek komen onze ervaren medewerkers bij uw patiënt thuis. Om onze dienstverlening te optimaliseren, ontvangen wij uw aanvragen voor thuisprikken graag voor 15.00 uur. Dat geeft ons genoeg ruimte om de voorkeursdagen zo efficiënt mogelijk in te plannen.

Per week worden er gemiddeld 5000 patiënten aan huis bezocht door een Certe-medewerker. We rijden minimaal 2 keer per week een vaste route bij u in de regio. De patiënt kan de Certe-medewerker thuis verwachten tussen 7:30 uur en 15:00 uur. Wanneer uw patiënt nuchter moet worden geprikt, dan komt de Certe-medewerker tussen 7:30 uur en 10:00 uur. Door gebruik te maken van vaste routes voor de huisbezoeken, kunnen wij uw aanvragen zo efficiënt mogelijk inplannen. Dit voorkomt onnodige kilometers, scheelt tijd en zorgt ervoor dat de materialen tijdig op het laboratorium kunnen zijn voor een juiste verwerking en rapportage.

Om dit proces verder te verbeteren, vragen wij uw medewerking. Graag ontvangen wij de aanvragen voor thuisprikken voor 15:00 uur. Dat geeft ons de ruimte om de voorkeursdagen zo efficiënt mogelijk in te plannen. Maakt u gebruik van thuisprikken via ZorgDomein? Dan volgt binnenkort een aanpassing waarin de voorkeursdagen gemakkelijker zichtbaar zijn tijdens de aanvraag.

Spoedaanvragen

Voor spoed maken we natuurlijk een uitzondering wat betreft voorkeursdagen en zullen we er voor zorgen dat de patiënt zo snel mogelijk wordt bezocht. Spoedaanvragen zijn uitsluitend telefonisch bij ons aan te vragen via het bij u bekende nummer: 088 – 23 70 120. Binnenkort vindt u meer informatie op onze website voor onderzoek aan huis.

Vragen en/informatie?

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact op met uw relatiemanager.