Certe voor zorgverleners

Mogelijkheid bloedafname in uw eigen huisartsenpraktijk

Op de vraag of Certe de huisartsenpraktijk kan faciliteren in bloedafname door de praktijkassistenten, is het antwoord “ja”. Certe faciliteert huisartsenpraktijken met scholing, begeleiding en alle noodzakelijke afnamematerialen. Wij halen dagelijks (zo nodig meerdere keren per dag) het bloed en andere patiëntmaterialen bij u op. Vandaag geprikt is vandaag een uitslag in uw HIS.

Toenemende vraag

Steeds meer praktijken zijn geïnteresseerd in deze vorm van dienstverlening aan de patiënt, waarbij er waarde gehecht wordt aan een goede kwaliteit van bloedafname. Dat onderstrepen wij van harte, met de ervaring van meer dan 625.000 bloedafnames per jaar voor de eerstelijn en trombosedienst.


Regionaal netwerk van bloedafnamepunten

De wens van praktijken om zelf bloed af te nemen faciliteren wij graag als Certe, vanuit het perspectief van de huisartsenpraktijk en de visie op patiëntvriendelijkheid. Daarnaast beschikt Certe over een netwerk van ruim 150 bloedafnamepunten in de regio en een team van gespecialiseerde medewerkers voor bloedafnames bij uw patiënt thuis. Een dienstverlening die wij voor u, de patiënt en de gezondheidszorg graag in stand houden. 


Zelf bloed afnemen in de huisartsenpraktijk?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van bloedafname in uw eigen praktijk. Wij komen graag bij u langs om onze samenwerking toe te lichten. U kunt contact opnemen met de relatiemanager in uw regio