Certe voor zorgverleners

Vacature Arts Antistolling

Wij zijn wegens het vertrek van collega’s per direct op zoek naar twee Artsen Antistolling voor maximaal 32 uur per week. Andere beschikbaarheid is bespreekbaar.

Ben jij de (basis)arts met bijzondere belangstelling voor antistolling die ons team komt versterken?

Samen werken aan de gezondheidszorg van morgen. Vanuit een zorgnetwerk rondom de patiënt, met de focus op de eerste en tweede lijn in Noord-Nederland en in nauwe samenwerking met het UMCG. Dat is werken bij Certe!

Certe Trombosedienst

De Trombosedienst van Certe geeft adviezen over de behandeling van antistolling. De aanvrager (specialist of huisarts) meldt een patiënt aan bij de Trombosedienst en vervolgens wordt een INR-meting gedaan. Aan de hand van de meting geeft de doseerafdeling een doseeradvies. Alle patiënten waarvan een INR is bepaald, krijgen dezelfde dag nog een advies.

Samenwerking in de regio op het gebied van antistollingszorg

Samen met het UMCG heeft Certe in 2016 het initiatief genomen het Transmuraal Trombose Expertise Centrum Groningen op te richten.  Het doel van dit expertisecentrum is om in Noord-Nederland in samenwerking met alle regionale partners in de antistollingszorg goede en veilige ketenzorg voor patiënten met trombose te ontwikkelen. Het centrum is 7/24 bereikbaar voor huisartsen en medisch specialisten die advies willen over patiënten met een complex ziektebeeld, alsook voor patiënten met vragen over hun antistollingsbehandeling.

De functie

Als arts antistolling verricht je patiëntgerichte, medische werkzaamheden op het gebied van antistollingsbehandeling. Tevens ben je verantwoordelijk voor het doseren en werkzaamheden ten behoeve van de antistollingszorg bij de Trombosedienst. Je hebt interactie met verschillende disciplines binnen en buiten de organisatie, zoals huisartsen en specialisten. In nauwe samenwerking met collega’s draag je zorg voor een goede kwaliteit van de dienstverlening van trombosezorg in de meest brede zin van het woord.

Kom jij ons team versterken?

Ben jij die enthousiaste BIG-geregistreerde (basis)arts met bijzondere belangstelling voor antistolling? Dan zoeken wij jou! Wij bieden je een dynamische werkomgeving, waar geen dag hetzelfde is! Je komt werken in een team van artsen dat onderdeel uitmaakt van de Trombosedienst en bestaat uit zes collega’s. Het betreft een functie op locatie Damsterdiep in Groningen.

Samen met het UMCG vormt Certe het Transmuraal Trombose Expertise Centrum Groningen. Het salaris is maximaal € 5.154,- (conform functieschaal 65, volgens de cao Ziekenhuizen FWG 3.0). Je krijgt een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand en de mogelijkheid tot ontwikkeling.

Solliciteren?

We zien je reactie graag tegemoet via het formulier op onze website.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

  • Margriet Piersma, directeur Huisartsenlaboratorium en Trombosedienst (088-2371126)
  • Saakje de Vries, afdelingshoofd Trombosedienst en Diabetesdienst (088-2370115)