Certe voor zorgverleners

Scholing voor POCT nu via e-learning

Het is voor huisartsenpraktijken die POCT bij Certe afnemen mogelijk om (her)scholing voor het gebruik van de POCT-apparatuur te volgen via e-learning. Makkelijk en te volgen op een tijdstip wat u uitkomt.

Om de kwaliteit van de diagnostiek te waarborgen is Certe verplicht om medewerkers van praktijken die onze POCT-apparatuur gebruiken te (her)certificeren. Voorheen gebeurde dit klassikaal op de praktijk of bij Certe. Vanaf nu bieden wij deze scholing kosteloos aan via e-learning op Certe Leerplein.


Afhankelijk van de POCT-apparaten die de praktijk gebruikt, ontvangt u toegang tot de benodigde modules. Certe borgt de vakbekwaamheid en bevoegdheid voor de gebruikers van de POCT-apparatuur.  Als de verloopdatum (driejaarlijks) bijna voorbij is, ontvangen de deelnemers automatisch een e-mail dat hun herscholing gevolgd kan worden. Bij een succesvolle beoordeling komt dan automatisch het certificaat in de persoonlijke digitale portfolio op Certe Leerplein.


Informatie door uw relatiemanager

Uw relatiemanager komt één dezer dagen bij u langs om uitleg te geven hoe dit in zijn werk gaat en hoe de medewerkers zich hiervoor op kunnen geven.


Breed platform voor scholing op het gebied van diagnostiek.

In de toekomst zullen er regelmatig e-learning modules worden toegevoegd. Hiermee wordt het Certe Leerplein een breed platform voor scholing op het gebied van diagnostiek.