Let op:

In de zomermaanden zijn er aangepaste openingstijden bij een aantal spreekuren. Zie voor meer info de locatiezoeker of nieuws

Rob Dijkstra benoemd tot lid Raad van Toezicht Certe

1 mei, 2019


Per 1 mei is Rob Dijkstra benoemd tot lid van de Raad van Toezicht van Certe. Dijkstra is praktiserend huisarts in Amsterdam en sinds 2013 (tot juni 2019) tevens directeur/bestuursvoorzitter van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG). Hij volgt Prof. Thys van der Molen op, die na twee zittingstermijnen afscheid neemt.

Voorzitter van de Raad van Toezicht Michel Dutrée:  “Ik ben ontzettend blij met deze benoeming. Met zijn bewezen bestuurlijke kwaliteiten en verbindende houding heeft Dijkstra met hart en ziel bewezen zich in te willen zetten voor de zorg. Bovendien beschikt hij over een omvangrijk netwerk; van huisartsen, overheden tot en met maatschappelijke organisaties. Met zijn kennis en ruime ervaring kan hij een belangrijke toegevoegde waarde leveren aan onze raad en de organisatie. Hij weet het belang van huisartsen op een constructieve wijze te verbinden met het belang van hoogstaande diagnostiek in de regionale zorgketen.”

Ook Harjan van Dam, voorzitter Raad van Bestuur, is verheugd met de toetreding: “Dijkstra krijgt als aandachtsgebied zorg en kwaliteit en neemt zitting in de kwaliteitscommissie van Certe. Vanuit deze rol en met zijn expertise kan Dijkstra optimaal bijdragen aan de ambitie van Certe:  het leveren van de beste diagnostiek voor zorgverleners en hun patiënten in Noord-Nederland.”